کتاب «فنون ساختارمند تحلیل اطلاعات» یکی از جامعترین کتابها در زمینه تحلیل اطلاعات محسوب میشود. این کتاب درصدد پاسخگویی به یکی از مهمترین نیازهای تحلیلی؛ یعنی تحلیلی عاری از سوگیریها و دامهای شناختی است. نویسندگان کتاب بیش از شصت فنون تحلیلی مورد استفاده در جامعه اطلاعاتی را بیان کردند. آنها بهطور ساختارمند نشان دادند که چه هنگام و چگونه میتوان از این فنون استفاده کرد و این فنون چگونه به تحلیلگران جامعه اطلاعاتی کمک میکند تا آنها از سوگیریها و دامهای شناختی گوناگون اجتناب ورزند. این کتاب از سادهترین تا پیچیدهترین فنون تحلیلی را شامل میشود و به تحلیلگران این امکان را میدهد تا غامضترین مسائل تحلیلی را بهصورت صریح و شفاف تحلیل کنند به نحوی که تصمیمگیران و سیاستگذاران بتوانند به آن تحلیلها اعتماد داشته باشند.
نویسندگان کتاب، راندولف فرسون مدرس تفکر انتقادی و فنون تحلیلی پیشرفته در جامعه اطلاعاتی آمریکاست او به مدت ۲۸ سال در جامعه اطلاعاتی فعالیت کرده است. استو راندولف فرسون در سیا مدیر تولید تحلیل اطلاعاتی در زمینه بیثباتی جهانی در آمریکای لاتین بوده است. وی دو مدال برجسته به خاطر فعالیتهای اطلاعاتیاش دریافت کرده است.
ریچارد هوور (۱۹۲۷-۲۰۱۸) یکی از تحلیلگران برجسته سیا بود و سرانجام بهعنوان رئیس واحد روششناسی تحلیل سیاسی بازنشسته شد. چگونگی نحوه تفکر انسان حوزه مطالعاتی او را تشکیل میداد. عمده شهرت وی به خاطر تألیف کتاب روانشناسی تحلیل اطلاعات و تحلیل فرضیه رقیب است.
نویسندگان: راندولف اچ. فرسون و ریچارد جی. هوور
ترجمه: نادر پورآخوندی
ناشر: پژوهشکده مطالعات راهبردی
نوبت چاپ: اول ۱۴۰۳
شمارگان: ۱۰۰ جلد
قیمت: ۲٫۵۰۰٫۰۰۰ ریال
شابک: ۸-۶۹-۵۷۱۶-۶۲۲-۹۷۸